TOBO-GROEP  

Internationaal Handel drijvend (Shanghia) Co. van TOBO, Ltd de Olieleidingsco. van Tianda, Ltd

TOBO-Co. van het Pijpleidingsmateriaal, Ltd Huxin-Roestvrij staalco., Ltd

Van TPCO & TISCO-de Pijp (Tianjin) Co., Ltd Metaal Industriële Groep het UK Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenspiraalvormige gekronkelde pakking

316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking

Certificaat
Van goede kwaliteit roestvrij staal elleboog voor verkoop
Van goede kwaliteit roestvrij staal elleboog voor verkoop
In de recentste verkopersclassificatie, won TOBO de uitstekende rating, het goed, zal blijven is samenwerken.

—— Brazilië-Aimee

De pijp van het de Legeringsstaal van ASTM A213 T9, Stabiele kwaliteit, goede prijs, uitstekende serive, TOBO-GROEP is onze betrouwbare partner.

—— Thailand -Dave Mulroy

De Super Duplexflens van ASTM A182 F55, Goede kwaliteit, houden wij van dat! En zeer professionele levertijd op tijd ook.

—— De V.S. -Alfaro

Ik ben online Chatten Nu

316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking

China 316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking leverancier
316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking leverancier 316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking leverancier 316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking leverancier 316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking leverancier 316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking leverancier

Grote Afbeelding :  316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking

Productdetails:

Plaats van herkomst: China/Japan/Duitsland
Merknaam: TOBO/TPCO/TISCO/VALIN/METAL
Certificering: ISO/PED/TUV/SGS/LR/BV
Modelnummer: vlakke pakking; vlakke ringspakking; vlakke metaalpakking; niet graphited samengeperste witte asbest

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: 0.1USD
Verpakking Details: VOUW-HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING
Levertijd: 3-15WORKDAYS
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000000pcs/year
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: roestvrij staalpakking Modelnummer: 316 roestvrij staalpakking
Standaard of Niet-standaard: standaard standaard: DlNen 1514-4

 Golfmetaalpakking
 
De golfscheerbeurt van de metaalpakking gebleken zowel betrouwbaar als rendabel voor de toepassing op flens en hoofden te zijn waar de boutlading volstaat. Hun verrichtingsprincipe is gebaseerd op verschillende mate van hardheid van aangrenzende materialen. Het het verzegelen effect wordt veroorzaakt door de constante lading waaraan een pakking wordt blootgesteld. Zij worden gebruikt in toepassingen, die mechanische sterkte, warmtegeleidingsvermogen, evenals temperatuur en corrosieweerstandsvermogen vereisen. Zij kunnen in vlakke, getande en golftypes worden geclassificeerd, en zijn bijzonder nuttig wanneer de samendrukbaarheid geen factor is of en waar de voldoende het vastklemmen kracht beschikbaar is. De metaalpakkingen kenmerken grotere mechanische sterkte, betere hitteoverdracht en weerstand tegen hogere temperaturen en druk, en kunnen voordelen over de beklede typepakkingen in bepaalde toepassingen aanbieden.
 
De golfmetaalpakkingen met zachte laag aan beide kanten worden gebruikt in lagedruktoepassingen in de buizen van het grote diameterrookgas bij hoge temperaturen. Het gebruik van golfpakkingen elimineert het probleem van moeilijke behandeling met grote die non-metal pakkingen in die toepassingen worden gebruikt. Zij zijn geschikt voor gaspijpen en klepkappen, of waar de zuren, de oliën en de chemische producten worden gevonden. Zij kunnen gebruikte atlower druk en hogere temperaturen zijn.
 
    
De pakking bestaat aan beide kanten uit een golfmetaalkern in roestvrij staal met grafiet foillayer. De golfring verstrekt hoge compressie op het zachte materiaal op de golfkammen, de lage verspreiding verhoogde uitbarstingsveiligheid in dwarsdoorsnede evenals de betere stabiliteit en de behandeling.
Deze het verzegelen hoge lek-strakheid van systeemeigenschappen zelfs bij de lage druk van het oppervlaktecontact, hoge aanpassingsvermogen en veerkrachteigenschappen.
 De binnenring voert een verdere verminderings ionenverspreiding uit en verhindert de grafietlagen het werkende middel te beïnvloeden de pakking in vlak gezicht, opgeheven gezicht en mannelijke en vrouwelijke gezichtsflenzen, voor materiaal met grotere afmetingen en in van een flens voorzien verbindingen voor speciale doeleinden kan worden gebruikt.     
 

 
de pakking bestaat aan beide kanten uit een golfmetaalkern in roestvrij staal met grafiet foillayer. De golfring verstrekt hoge compressie op het zachte materiaal op de golfkammen, de lage verspreiding verhoogde uitbarstingsveiligheid in dwarsdoorsnede evenals de betere stabiliteit en de behandeling.
 
Deze het verzegelen hoge lek-strakheid van de systeemeigenschap zelfs bij de lage druk van het oppervlaktecontact, hoge aanpassingsvermogen en veerkrachteigenschappen.
De binnenring voert een verdere verminderings ionenverspreiding uit en verhindert de grafietlagen het werkende middel te beïnvloeden de pakking in vlak gezicht, opgeheven gezicht en mannelijke en vrouwelijke gezichtsflenzen, voor materiaal met grotere afmetingen en in van een flens voorzien verbindingen voor speciale doeleinden kan worden gebruikt.
     
 
 
Sytle Nr: Rs4-VW de pakking bestaat uit een golfmetaalkern aan beide kanten in roestvrij staal met een gedeeltelijke grafietfolielaag. Het verzegelende systeem is gebaseerd op onze rs4-VI en kenmerkt uitstekende verzegelende eigenschappen Het gedeeltelijke behandelen het verzegelende gezicht vermindert en zo de specifieke druk van het oppervlaktecontact verhoogt. Dit ontwerp zou voorkeur over rs4-VI moeten worden gegeven waar het vastbouten de kracht en in verbindingen met grotere het verzegelen breedten laag is
   
    De pakking bestaat uit een golfmetaalkern in roestvrij staal met grafiet foillayer aan één van beide kanten. De golfring verstrekt hoge compressie op het zachte materiaal op de golfkammen, de lage verspreiding verhoogde uitbarstingsveiligheid in dwarsdoorsnede evenals de betere stabiliteit en de behandeling
Deze het verzegelen hoge lek-strakheid van systeemeigenschappen zelfs bij de lage druk van het oppervlaktecontact, hoge aanpassingsvermogen en veerkrachteigenschappen de binnenring voert een verder verminderingsverspreiding en prev-e uit nts de grafietlagen van het beïnvloeden van het werkende middel.
  
De pakking kan in vlak gezicht, opgeheven gezicht en mannelijke en vrouwelijke gezichtsflenzen, voor materiaal met grotere afmetingen en in van een flens voorzien verbindingen voor speciale doeleinden worden gebruikt
 
     
Afmetingen voor Golfmetaalpakking (CMG) om de Flenzen van ASME aan te passen B16.5

Kernmateriaal

Max. Temperatuur

 

 

Roestvrij staal

1000-1600°F535-870°C)

 

Carbobstaal

800°F425°C

 

 

Messing

500°F260°C

 

 

Koper 

600°F315°C)

 

 

Aluminium

800°F (425°C

 

 

Monel

1500°F (815°C

 

 

Nikkel

1400°F760°C

 

 

Inconel

2000°F1100°C

 

Het onder ogen zien van Materiaal

Max. Temperatuur

Druk bij Zaal Temperaturen

 

 

Min.Mpa (psi)

Max.Mpa (psi)

Flexibel Grafiet

500°C932°F

17 (2500

500(72500)

Niet-asbestblad

400°C752°F

233300

500(72500)

PTFE

260°C500°F

172500

500(72500)

De afmetingen plooiden Metaalpakkingen om DlN-EN 1514-4 aan te passen

 

Voordelen:

 

1- opmerkelijke mechanische sterkte en warmtegeleidingsvermogen

2- geschikt om hoge temperaturen te weerstaan

3- Daar aer bijna geen beperkingen betreffende grootte

4- de stevige bouw zorgt voor stabiliteit zelfs voor grote diameters en verzekert probleemloze behandeling en installatie.

 

Meterials voor Metaal en Golfmetaalpakkingen:

 

Materiaal ASTM DIN Materieel Nr.
Laag Koolstofstaal Zacht ijzer 1.1003
Roestvrij staal AISI 304 1.4301
Roestvrij staal  AISI 316 1.4401
Roestvrij staal AISI 321 1.4541
Roestvrij staal AISI 316 Ti 1.4571

      De golfmetaalpakking zal worden bewezen om zowel betrouwbaar als rendabel voor toepasselijk op flens en hoofden te zijn waar de boutlading volstaat. Hun verrichtingsprincipe is gebaseerd op mate van hardheid van aangrenzende materialen. Het het verzegelen effect wordt veroorzaakt door de constante lading waaraan een pakking wordt blootgesteld. Zij worden gebruikt in toepassingen, die mechanische sterkte, warmtegeleidingsvermogen, evenals teperature en corrosieweerstandsvermogen vereisen. Zij kunnen in vlakke, getande en golftypes worden geclassificeerd, en zijn bijzonder nuttig wanneer de samendrukbaarheid geen factor is of en waar de voldoende het vastklemmen kracht avaible is. Kan de grotere mechanial sterkte van metaalpakkingen featuire, betere hitteoverdracht en bestand tegen hogere temperaturen en druk, en voordelen over de beklede typepakkingen in bepaalde toepassingen aanbieden.

       De golfmetaalpakkingen met zachte zachte laag aan beide kanten worden gebruikt in lagedruktoepassingen in de buizen van het grote diameterrookgas bij hoge temperaturen. Het gebruik van golfpakkingen elimineert het probleem van moeilijke die behandeling met largen op metaalpakkingen in die toepassingen worden gebruikt. Zij zijn geschikt voor gaspijpen en klepkappen, of waar de zuren, de oliën en de chemische producten worden gevonden. Zij kunnen bij lagere druk en hogere temperaturen worden gebruikt.

 

Voordelen:

 

1- opmerkelijke mechanische sterkte en warmtegeleidingsvermogen

2- geschikt om hoge temperaturen te weerstaan

3- Daar aer bijna geen beperkingen betreffende grootte

4- de stevige bouw zorgt voor stabiliteit zelfs voor grote diameters en verzekert probleemloze behandeling en installatie.

 

Meterials voor Metaal en Golfmetaalpakkingen:

 

Materiaal ASTM DIN Materieel Nr.
Laag Koolstofstaal Zacht ijzer 1.1003
Roestvrij staal AISI 304 1.4301
Roestvrij staal  AISI 316 1.4401
Roestvrij staal AISI 321 1.4541
Roestvrij staal AISI 316 Ti 1.4571

 

        Het golfmetaal is behandeld met grafiet, ceramische of PTFE-laag. Een extra het eindigen laag wordt afhankelijk van de vereisten van het te verzegelen middel toegepast. Dergelijke pakkingen worden gebruikt op ongelijke of vervormde het verzegelen oppervlakten, waar meer elastische materialen met betere het verzegelen prestaties nodig zijn.

 

Nota: Het metaal is 0,5 mm dik en de plooiingshoogte is 3mm, 4mm of 6mm afhankelijk van de breedte van de pakkingen. De dikte van plooiing is ong. 1mm tot 1,5mm, afhankelijk van pakkingsgrootte. Het golfmetaal kan met grafiet, ceramische of PTFE-lagen in dikte 0.5mm, 1mm of 1,5mm worden behandeld.

316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking316 roestvrij staal Spiraalvormige Gekronkelde Pakking/Golfmetaalpakking

 

 

Contactgegevens
TOBO STEEL GROUP CHINA

Contactpersoon: joy.wang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)